videók, receptek, videóreceptek

Ismerj meg, dolgozzunk együtt!

 video_cover_croped.png

 

Kiss Marietta Panka vagyok, a charmingtomatoes pedig a szerelemprojektem.


Miután majd két évtizedet töltöttem márkák körül, kampányok szolgálatában, arculatok építésével, vakmerő módon szabadúszó lettem, hogy megvalósítsam álmait, receptvideók gyártásába fogtam, mellette elkezdtem ételfotózni.


Az elmúlt években reformimélelmiszerek vettek körül, amik - nem tagadom - teljesen elvarázsoltak, így a hagyományos ételeken túl nem okoz gondot bármilyen diétának, táplálkozási igénynek megfelelő finomság elkészítése. A videókat szeretem izgalmasan stylingolni, és az adott évszak hangulatát belecsempészni. Filmjeimet a szuper mentes receptek mellett, izgalmas enteriör, és pörgős, de jól követhető vágások jellemzik, amiket a különböző social media felületeken ugyanolyan jól működő, de egymástól különböző formátumok szinte mindegyikében legyártok. 

Megrendelőként sosem volt könnyű dolgom, hogy a márkakommunikációhoz professzionális és szerethető videókat gyártassak. Éppen ezért produkcióimat erre emlékezve bátran, de mégis kicsit a márkatulajdonos fejével gondolkodva készítem el. Ha azt kapod közös munkánk végén, amit korábban magam is elvártam volna, biztosan elégedettek leszünk az eredménnyel.

 

A brief alapján a megfelelő formátumban legyártott videókon túl tőlem jóval többre számíthatsz:

koncepció I stratégia I márkabevezetés I social jelenlét és növekedés I imidzs I és mindazok amikre egy márka sikeréhez kellenek

 

Írj nekem ➡️panka@charmingtomatoes.hu, vagy nézd meg legutóbbi munkáimat!

 

Lapozd végig a galériát a fotóimmal, amiket nagyon szeretek!

Megbízó: Femina.hu ügyfél: Kronenbourg 

 

 Megbízó: Diéta Life Market márkák: Koko tejmentes, Royal Green, TrendaVit

 

Megbízó: Diéta Life Market márka: Koko tejmentes

 

Megbízó: Diéta Life Market márka: Royal Green

 

Megbízó: Diéta Life Market márka: KOKO tejmentes 

View this post on Instagram

Shared post on

Tetszett a videó? Tedd ki a Facebookodra! Megosztom Facebookon