good-looking cooking

Ismerj meg, dolgozzunk együtt!

 video_cover_croped.png

 

Kiss Marietta Panka vagyok, a charmingtomatoes pedig a szerelemprojektem.


Miután majd két évtizedet töltöttem márkák körül, kampányok szolgálatában, arculatok építésével, vakmerő módon szabadúszó lettem, hogy megvalósítsam álmait, receptvideók gyártásába fogtam és miközben elkezdtem ételfotózni.


Az elmúlt években reformimélelmiszerek vettek körül, amik - nem tagadom - teljesen elvarázsoltak, így a hagyományos ételeken túl nem okoz gondot bármilyen diétának, táplálkozási igénynek megfelelő receptek fejlesztése. A videókat szeretem izgalmasan stylingolni, igyekszem az adott évszak hangulatát belecsempészni. Filmjeimet a szuper mentes receptek mellett, izgalmas enteriör, és pörgős, de jól követhető vágások jellemzik, amiket a különböző social media felületeken ugyanolyan jól működő, de egymástól különböző formátumok szinte mindegyikében legyártok. 

Megrendelőként sosem volt könnyű dolgom, hogy a márkakommunikációhoz professzionális és szerethető videókat gyártassak. Éppen ezért produkcióimat erre emlékezve bátran, de mégis kicsit a márkatulajdonos fejével gondolkodva készítem el. Ha azt kapod közös munkánk végén, amit korábban magam is elvártam volna, biztosan elégedettek leszünk az eredménnyel.

 

A brief alapján a megfelelő formátumban legyártott videókon túl tőlem jóval többre számíthatsz:

koncepció I stratégia I márkabevezetés I social jelenlét és növekedés I imidzs I és mindazok amikre egy márka sikeréhez kellenek

Írj nekem ➡️panka@charmingtomatoes.hu vagy nézd meg legutóbbi munkáimat!

 

View this post on Instagram

Shared post on


Tetszett a videó? Tedd ki a Facebookodra! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása