Az ősz színeinél már csak egy jobb dolog létezik, ha beviszed az összeset a konyhádba, és készítesz belőle egy fantasztikus salátát.
A VIDEÓT IDE KATTITVA TUDOD MEGNÉZNI.
Hozzávalók 2 főre
- 1 db nagy batáta
1 db kis lilahagyma
1 db gránátalma
60 g quinoa
1 csokor friss koriander
1 csokor friss petrezselyem
pirított magvak
Fűszeres olívaolaj
- 1 kk őrölt kömény
1 kk őrölt koriander
1 kk tengeri só
1 ek agave szirup
2 ek olívaolaj
Vágd apró kockákra batátát és a lilahagymát, majd tedd félre. Keverd összes a fűszeres olívaolaj hozzávalóit, forgasd össze a batátával és a lilhagymával, majd terítsd szét sütőpapírral bélelt sütőlapon. Előmelegített sütőben süsd légkeveréssel 200ºC fokon 20 percig. Főzd meg a quinoat, üsd ki a gránátalma magjait, és keverd össze a sült zöldségekkel. Végül add hozzá a rengeteg friss zöldfűszert, keverj rajta egyet, és tálalás után pirított magvakkal dísztítsd ezt a színpompás salátát.